Designmagasin
Designmagasin
Kontordesign

Brockman

Kontordesign Som et verdipapirforetak med base i gruvehandel er effektivitet og produktivitet viktige aspekter i forretningsrutinen. Designet var opprinnelig inspirert av naturen. En annen inspirasjon tydelig i designet er vektleggingen av geometri. Disse nøkkelelementene var i forkant av designene og ble dermed visuelt oversatt gjennom bruk av geometriske og psykologiske forståelser av form og rom. For å opprettholde prestisjen og omdømmet til den kommersielle bygningen i verdensklasse, blir en unik bedriftsarena født gjennom bruk av glass og stål.

Prosjektnavn : Brockman , Designernes navn : Catherine Cheung, Kundens navn : THE XSS LIMITED.

Brockman  Kontordesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.