Designmagasin
Designmagasin
Bolig

Baan Citta

Bolig Det viktigste designkonseptet var å lage en Shambhala på jorden - et mytisk rike beskrevet i det "rene landet" i gamle buddhistiske tekster. Buddhister mener at etableringen av Shambhala er etableringen av det ultimate åndelige paradis. En av de mest beroligende, men likevel overraskende sidene ved Baan Citta-designet er fargebruken. Konservativt er nøytrale farger det fremtredende fargeskjemaet som er valgt av designere for moderne hjem. Baan Citta demonstrerer moderniteten i fargegledene på en nøytral palett midt i jordens farger i naturen.

Prosjektnavn : Baan Citta, Designernes navn : Catherine Cheung, Kundens navn : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Bolig

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.