Designmagasin
Designmagasin
Utstillingsplass

Ideaing

Utstillingsplass Dette er bedriftens utstillingshall i 2013 Guangzhou Design Week designet av C&C Design Co., Ltd. Designet disponerer pent på mindre enn 91 kvadratmeter, som vises av berøringsskjermen og innendørs projektoren. QR-koden som vises på lysboksen er nettkoblingene til bedriften. I mellomtiden håper designerne at utseendet til hele bygningen kan gi mennesker en følelse full av vitalitet, og demonstrerer derfor kreativiteten som designbedriften besitter, det vil si "uavhengighetsånden og ideen om frihet" som er talsmann for dem. .

Prosjektnavn : Ideaing, Designernes navn : Zheng Peng, Kundens navn : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Utstillingsplass

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.