Designmagasin
Designmagasin
Brosje

Nautilus Carboniferous

Brosje Brosjyren "Nautilus Carboniferous" utforsker naturens hellige geometrier som er relatert til det gylne forholdet. Ved bruk av høyteknologiske materialer ble brosjen fremstilt ved bruk av 0,40 mm karbonfiber / Kevlar komposittark og nøye konstruerte komponenter i gull, palladium og en Tahitisk perle. Brosjen er helt håndlaget med den største oppmerksomhet på detaljer, og representerer skjønnheten i naturen, matematikken og forholdet mellom de to.

Prosjektnavn : Nautilus Carboniferous, Designernes navn : Ezra Satok-Wolman, Kundens navn : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Brosje

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.