Designmagasin
Designmagasin
Barstol

Barcycling Chair

Barstol Barcycling er en barstol som er utformet idrettslige områder. Det tar oppmerksomhet med bildet av dynamikk på barstolen, takket være sykkelsadel og sykkelpedal. Skape skjelettet til setet polyuretan og toppen av setet dekket med håndsy skinn . Mens mykheten i polyuretan, naturlig skinn og håndsyke kvalitet symboliserer holdbarhet. I motsetning til standart barstol som fotstøtteposisjon ikke kan endres, gjør barcycling det mulig at variable sitteplasser med å holde pedalene på forskjellige steder. sitter.

Prosjektnavn : Barcycling Chair, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Barstol

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.