Designmagasin
Designmagasin
Spisebord

Octopia

Spisebord Octopia av ArteNemus er en tabell basert på morfologien til en blekksprut. Designet er basert på en sentral kropp med en ellipsoid form. Åtte organisk formede ben og armer dukker radialt ut og strekker seg fra denne sentrale kroppen. En glass topp understreker visuell tilgang til strukturen i skapelsen. Octopias tredimensjonale utseende understrekes av kontrasten mellom fargen på trefanér på overflatene og trefargen på kantene. Octopias fremragende utseende understrekes av bruk av treslag av eksepsjonell kvalitet og av fremragende utførelse.

Prosjektnavn : Octopia, Designernes navn : Eckhard Beger, Kundens navn : ArteNemus.

Octopia Spisebord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.