Designmagasin
Designmagasin
Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Salgsfremmende kalender for portalsiden, goo (http://www.goo.ne.jp) er en funksjonell kalender med arket for hver måned som blir en lomme som lar deg beholde og administrere visittkort, notater og kvitteringer . Temaet er Red String for å vise båndet mellom goo og dets brukere. Begge ender av lommen er faktisk holdt av røde masker som blir høydepunktet i designen. En kalender i en hyggelig uttrykksform, er den helt riktig for 2014.

Prosjektnavn : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalender

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.