Designmagasin
Designmagasin
Kontorinteriørdesign

Mundipharma Singapore

Kontorinteriørdesign Innredningen i resepsjonsområdet skaper et veldig moderne preg på kontoret, som et nytt ansiktsløftning, komplett med sirkulære lys, hele glasspaneler, frostede klistremerker, hvit marmorbenk, fargede stoler og forskjellige geometriske former for å toppe den. Den lyse og dristige designen er en indikasjon på designerens intensjon om å få frem bedriftens image, spesielt med blanding av firmalogoen i funksjonsveggen. Sammen med en nøye utforming av belysning i strategiske områder, er resepsjonsområdet høyt med tanke på design, og likevel presenterer lydløst sin estetiske appell.

Prosjektnavn : Mundipharma Singapore, Designernes navn : Priscilla Lee Pui Kee, Kundens navn : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Kontorinteriørdesign

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.