Designmagasin
Designmagasin
Krydderbeholder

Ajorí

Krydderbeholder Ajorí er en kreativ løsning for å organisere og lagre forskjellige krydder, krydder og krydder for å tilfredsstille og passe til de forskjellige kulinariske tradisjonene i hvert land. Den elegante organiske designen gjør det til et skulpturelt stykke, noe som resulterer i et utmerket ornament å gjenspeile som en samtaleoppstarter rundt bordet. Pakkedesignet er inspirert av hvitløkshuden, og blir et entydig forslag til miljøemballasje. Ajorí er et miljøvennlig design for planeten, inspirert av naturen og laget helt av naturlige materialer.

Prosjektnavn : Ajorí, Designernes navn : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Kundens navn : photoAlquimia .

Ajorí Krydderbeholder

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.