Designmagasin
Designmagasin
Se

Ring Watch

Se Ringsen representerer den maksimale forenklingen av et tradisjonelt armbåndsur gjennom eliminering av antall og hender til fordel for de to ringene. Dette minimalistiske designet gir både et rent og enkelt utseende som gifter seg perfekt med sens iøynefallende estetikk. Den signaturkronen gir fortsatt et effektivt middel for å endre timen mens den skjulte e-blekkskjermen viser frem de livlige fargebåndene med eksepsjonell definisjon, og til slutt opprettholder et analogt aspekt og gir også en lengre batterilevetid.

Prosjektnavn : Ring Watch, Designernes navn : Javier Vallejo Garcia, Kundens navn : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Se

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.