Designmagasin
Designmagasin
Utstillings- Og Forhandlingsplass

All Love in Town Sales Center

Utstillings- Og Forhandlingsplass Kommersiell plass kan også være et forretningsorientert aktivitetsområde fullt av kunst og estetikk i like stor grad som et teater og et museum. Få designere har aldri trodd at den intensive kombinasjonen av mennesker og omgivelser blir så viktig enn noen gang vi forventet. Vi skapte et interiørrom som slo et akkord med folk som gikk inn i det ved å gjøre mest mulig bruk av rimelige materialer-lyspærer, Ping Pong og julepyntballer. Det brakte frem en legende om eiendomssalg av etterbehandlingssalgsoppgaver i tre måneder på den tiden i hele bransjen på grunn av den særegne designen.

Prosjektnavn : All Love in Town Sales Center, Designernes navn : Raynon Chiu, Kundens navn : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Utstillings- Og Forhandlingsplass

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.