Designmagasin
Designmagasin
Tekanne Og Tekopper

EVA tea set

Tekanne Og Tekopper Denne forførende elegante tekannen med matchende kopper har en upåklagelig skjenking og er en glede å få med seg. Den uvanlige formen på denne tepotten med tuten som blandes og vokser fra kroppen, gir seg spesielt godt til en god helle. Koppene er allsidige og taktile for å hekke i hendene på forskjellige måter, siden hver person har sin egen tilnærming til å holde en kopp. Finnes i blank hvit med sølvbelagt ring eller sort matt porselen med blank hvitt lokk og hvite rimmede kopper. Rustfritt stålfilter montert inni. DIMENSJONER: tekanne: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopper: 9 x 12 x 7,5 cm.

Prosjektnavn : EVA tea set, Designernes navn : Maia Ming Fong, Kundens navn : Maia Ming Designs.

EVA tea set Tekanne Og Tekopper

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.