Designmagasin
Designmagasin
Stol

5x5

Stol 5x5-stolen er et typisk designprosjekt der begrensningen anerkjennes som en utfordring. Stolstolen og ryggen er laget av xilith som er veldig vanskelig å formes. Xilith er råmaterialet som finnes 300 meter under bakken og er utstyrt med kull. For tiden kastes flertallet av råvaren bort. Fra miljømessig synspunkt genererer dette materialet avfall på jordoverflaten. Derfor syntes ideen om stoldesignet å være veldig provoserende og utfordrende.

Prosjektnavn : 5x5, Designernes navn : Barbara Princic, Kundens navn : Sijaj Hrastnik.

5x5 Stol

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.