Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsdesign

Vivifying Minimalism

Bedriftsdesign Det leverbare var å skape et moderne rom som tilpasser terapier basert på avansert teknologi samtidig som de tilbyr klassiske spa-behandlinger. Det resulterende forslaget var å skape et dynamisk rom som avgir nøysomheten til vitenskapelige laboratorier samtidig som man legger til kjente konnotasjoner av varme klassiske interiører. Inspirasjonen til bakkets lobby kom fra zenfilosofi og kosmos dyadiske natur. Hvit lavaplaster som antyder klinisk hvit og vitenskapelig grunn, sjokoladebrun fra klassisk palett som antyder smakfulle konnotasjoner av menneskelige ønsker.

Prosjektnavn : Vivifying Minimalism, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Bedriftsdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.