Designmagasin
Designmagasin
Stor Leilighet

Attractive Arc

Stor Leilighet Denne saken er et sett med stor leilighet på gulvet i toppetasjen. Byggearealet er på 260 kvadratmeter. Kundegruppen som er lokalisert av utvikleren, skal være familiene med flere bestander. Men eieren av denne saken er en familie på tre personer. Så de fine sorterte funksjonene til den opprinnelige strukturen fremstår som trivielle og trange. I følge dette har vi gjort relativt store endringer i planoppsettet for hele plassen. Etter å ha brutt den konvensjonelle familieoppsettmodusen. De fleste funksjonsområdene har blitt pussete med unntak av soverommene, badene, etc. I mellomtiden, som et hus, det eide

Prosjektnavn : Attractive Arc, Designernes navn : Sheng Tao, Kundens navn : DEESEN.

Attractive Arc Stor Leilighet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.