Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign

Wild Life

Interiørdesign Design handler om kreativitet, og kreativitet handler om overraskelser! Når det ville livet møter modernismen og faller perfekt i harmoni, er det da overraskelser skapes! Designeren kombinerte moderne enkelhet med etniske eventyr for et unikt rom. Hun brukte en nøytral fargepalett av hvit, beige og grå for vegger og møbler, med et tillegg av farge aksenter i veggkunst og lysarmaturer. For å komme med en uttalelse ved inngangen, introduserte designeren en flyvende sofa av kuskinn sammen med hengende glassballer alle fylt med kunstige planter for et pulserende friskt utseende. Kos deg med det ville livet!

Prosjektnavn : Wild Life, Designernes navn : Shosha Kamal, Kundens navn : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Interiørdesign

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.