Designmagasin
Designmagasin
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo Samadara Giniges personlige identitet (logo) er et symbol på enkelhet og raffinement. Det stilige monogrammet som inneholder initialene “s” og “g” har blitt omtalt i mange gallerier og artikler. I logoen hennes tegnet med en enkelt linje, er de to bokstavene kreativt forbundet og sammenflettet, og avslører hennes fantasifulle designferdigheter med et snev av femininitet. Samadara er både en designer og en utvikler. Den overordnede designen minner oss om evighetssymbolet som viser hennes evne til å levere ende til ende-løsninger fra design til utvikling.

Prosjektnavn : Samadara Ginige Personal Identity, Designernes navn : Samadara Ginige, Kundens navn : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.