Designmagasin
Designmagasin
Kran Vaskeblander

Smooth

Kran Vaskeblander Utformingen av Smooth kranbassengblanderen er inspirert i den reneste formen av en sylinder, noe som gjør en naturlig følge av røret der den renner til den når brukeren. Vi hadde til hensikt å dekonstruere de vanlige komplekse formene som denne typen produkter har, noe som resulterer i en jevn sylindrisk og ganske minimalistisk form. Det elegante utseendet forårsaket av linjene blir ganske overraskende når dette objektet tar på seg sin funksjon som et brukergrensesnitt, for dette er en modell som kombinerer en dynamisk design med en perfekt funksjonalitet for en bassengblander.

Prosjektnavn : Smooth, Designernes navn : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Kundens navn : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Kran Vaskeblander

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.