Designmagasin
Designmagasin
Kran Vaskeblander

Straw

Kran Vaskeblander Utformingen av Straw tappekumblanderen er inspirert av de rørformede formene av unge og morsomme drikkestrå som følger med en forfriskende drink om sommeren eller en varm drink om vinteren. Med dette prosjektet ønsket vi å lage et objekt med moderne, staselig og morsom design samtidig. Forutsatt at bassenget er en beholder, var den første ideen ment å fremheve kranen som kontaktelement med brukeren, akkurat som drikkestråene er kontaktpunktet med en drink.

Prosjektnavn : Straw, Designernes navn : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Kundens navn : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Kran Vaskeblander

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.