Designmagasin
Designmagasin
Salongstol

Bessa

Salongstol Bessa loungestol er designet for salongområder på hotell, resorts og private boliger, og harmoniserer med de moderne interiørdesignprosjektene. Designen formidler en ro som inviterer til en opplevelse å bli husket. Etter å ha løst sin helt bærekraftige produksjon, kan vi glede oss over balansen mellom form, moderne design, funksjon og dens organiske verdier.

Prosjektnavn : Bessa, Designernes navn : Simon Reynaud, Kundens navn : Thelos.

Bessa Salongstol

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.