Designmagasin
Designmagasin
Studenthjem

Koza Ipek Loft

Studenthjem Koza Ipek Loft ble designet av craft312 studio som studentgjestehus og ungdomssenter med en kapasitet på 240 senger i et 8000 m2 stort område. Koza Ipek Loft-bygging ble fullført i mai 2013. Generelt gjestehusinngang, tilgang til ungdomssenter, restaurant, konferanserom og foajé, studiehaller, rom og administrasjonskontorer i mangfoldighet av 12 etasjers bygning bestående av et innovativt, moderne og komfortable oppholdsrom er designet. Rom for 2 personer i kjernecellene ordnet etter hver etasje, to rom og en 24-personers bruk.

Prosjektnavn : Koza Ipek Loft, Designernes navn : Craft312 Studio, Kundens navn : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Studenthjem

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.