Designmagasin
Designmagasin
Ringe

Flowing Arcs

Ringe Denne ringen er designet for å utfordre det konvensjonelle konseptet at de fleste ringene er runde. Består bare av buer som flyter i en kontinuerlig linje, og kan brukes på en finger eller to tilstøtende fingre. Siden det ikke er sirkulært som de fleste andre ringer, ville det være morsomt å finne ut forskjellige måter å bruke den på, og også sette pris på og glede seg over den som en objet d'art når den ikke blir brukt. Denne allsidige ringen kan tilpasses med forskjellige metaller og edelstener i henhold til kundens spesifikasjoner.

Prosjektnavn : Flowing Arcs, Designernes navn : Sun Hyang Ha, Kundens navn : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Ringe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.