Designmagasin
Designmagasin
Kaffesett

Relax

Kaffesett Hovedformålet med settet er å oppmuntre til næring av forhold. Den har som mål å bringe den eldgamle tradisjonen med å drikke kaffe sammen til dagens fartsfylte verden. Ensemblet til den industrielle betongen og det delikate porselenet skaper en uvanlig kontrast, og de forskjellige strukturene fremhever hverandre. Forholdet som styrker formålet med settet manifesterer seg i varenes komplementære former. Siden koppene ikke kan stå på egen hånd, bare når de er plassert i det delte brettet, oppfordrer kaffesettet folk til å chatte med hverandre mens de tar kaffe.

Prosjektnavn : Relax, Designernes navn : Rebeka Pakozdi, Kundens navn : Pakozdi.

Relax Kaffesett

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.