Designmagasin
Designmagasin
Kombinasjonslåsepose

The Colored Lock Bag

Kombinasjonslåsepose 'Låsen' er farget kombinasjonslås. Folk kan åpne vesken med fargekamper, ikke bare med tall. Disse motetilbehøret brukes til vesker. Ulike utvendige design av vesker kan lages, og folk kan identifisere disse posene med farget kombinasjonslåsesignatur. Brukere lager sitt eget fargepassord for å tilpasse enkeltpersoner. For å lykkes med dette prosjektet ble det brukt mange metoder for å lage prosesser som luftrødning, skinnbehandling, fargelag, etc. Direkte designer og produsent er Jiwon, Shin.

Prosjektnavn : The Colored Lock Bag, Designernes navn : jiwon, Shin., Kundens navn : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Kombinasjonslåsepose

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.