Designmagasin
Designmagasin
Magasin

Going/Coming

Magasin Basert på ideen om avganger og ankomster er dette tavlemagasinet delt i to deler: Going / Coming. Going handler om europeiske byer, reiseopplevelser og tips for å dra til utlandet. Inkluderer et pass av en kjendis i hver utgave. Passet til "Republic of Travellers" har personlig informasjon om personen og intervjuet hans. Å komme handler om ideen om at det beste av en tur kommer hjem igjen. Det snakker om boligdekorasjon, matlaging, aktiviteter å gjøre med familien vår og artikler for å trives bedre i hjemmet vårt.

Prosjektnavn : Going/Coming, Designernes navn : Catarina Jordão, Kundens navn : .

Going/Coming Magasin

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.