Designmagasin
Designmagasin
Biometrisk Tilgangsenhet For Å Låse Opp Dører

Biometric Facilities Access Camera

Biometrisk Tilgangsenhet For Å Låse Opp Dører En biometrisk enhet innebygd i vegger eller kiosker som fanger iris og hele ansiktet, og henviser deretter til en database for å bestemme brukerrettigheter. Det gir tilgang ved å låse opp dører eller logge brukere. Tilbakemeldingsfunksjonene til brukerne er innebygd for enkel selvjustering. Leds tenner øyet usynlig, og det er et blitz for lite lys. Fronten har 2 plastdeler som lar duotone farger. Den mindre delen trekker øyet med fine detaljer. Formen forenkler 13 frontvendte komponenter til et mer estetisk produkt. Det er for bedrifter, industri og hjemmemarkeder.

Prosjektnavn : Biometric Facilities Access Camera, Designernes navn : Travis Baldwin, Kundens navn : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Biometrisk Tilgangsenhet For Å Låse Opp Dører

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.