Designmagasin
Designmagasin
E-Cormmerce Nettsted

Noritake

E-Cormmerce Nettsted For et år siden, var dette et flaggskip flat design prosjekt da flat design ikke var en trend. Denne designen har fliseformatering for produkter og hele nettstedets ridesystem. Jeg opprettet også den unike merkevaren i bunnteksten med subtil, men detaljert typografi. Dette nettstedskonseptet var for å lage en enkel, elegant design som var fornuftig ved bruk av passende hvitrom og flate designelementer.

Prosjektnavn : Noritake, Designernes navn : Jade(Jung Kil) Choi, Kundens navn : Noritake.

Noritake E-Cormmerce Nettsted

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.