Designmagasin
Designmagasin
Bærekraftig Lenestol

X2Chair

Bærekraftig Lenestol De skarpe formene og valg av materialer forbedrer den innovative kapasiteten til denne stolen med tusen liv. X2Chair er resultatet av en prosess med eksperimentell design som helt er avhengig av produktens konvertibilitet. Dette objektet er designet for å være multifunksjonelt og følger et konsept med total tilpasning og er uttrykk for et miljøvennlig design. Estetisk forfining og miljøkompatibilitet finner et møtepunkt takket være en nøye funksjonell studie, kombinert med forskning på materialer og miljøvennlige konstruksjonsmetoder. Info: caporasodesign.it - lessmore.it

Prosjektnavn : X2Chair, Designernes navn : Giorgio Caporaso, Kundens navn : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Bærekraftig Lenestol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.