Designmagasin
Designmagasin
Boliginnredning

Beijing Artists' House

Boliginnredning Etter 30 år med rask kinesisk industrialisering, gjenspeiler dette prosjektet de grunnleggende sosiale endringene og den industrielle utviklingen i et land som krever et moderne tak i arkitekturen. I denne forstand reagerer huset på å gå bort fra tradisjonelle referanser og mot en industriell virkelighet. Den tar sikte på å utforske Kinas industrielle evner, ikke som et skjult brutalt traume, men snarere en fremdriftskraft som kan fordele velferden i hele samfunnet.

Prosjektnavn : Beijing Artists' House, Designernes navn : Yan Pan, Kundens navn : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Boliginnredning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.