Designmagasin
Designmagasin
Sitteplasser For Transittkjørere

Door Stops

Sitteplasser For Transittkjørere Door Stops er et samarbeid mellom designere, kunstnere, ryttere og innbyggere i samfunnet for å fylle forsømte offentlige rom, som transittstopp og ledige tomter, med sitteplasser for å gjøre byen til et mer behagelig sted å være. Enhetene er designet for å gi et sikrere og estetisk tiltalende alternativ til det som for tiden eksisterer, og er utstyrt med store utstillinger av offentlig kunst på oppdrag fra lokale kunstnere, noe som gir et lett identifiserbart, trygt og hyggelig venteområde for syklister.

Prosjektnavn : Door Stops, Designernes navn : Craig L. Wilkins, Kundens navn : Detroit Community Design Center.

Door Stops Sitteplasser For Transittkjørere

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.