Designmagasin
Designmagasin
Sensert Kran

miscea KITCHEN

Sensert Kran Det miscea KITCHEN-systemet er verdens første virkelig berøringsfrie multi-væske dispenser kjøkkenkran. Ved å kombinere to dispensere og en kran til et unikt og brukervennlig system eliminerer det behovet for separate dispensere rundt arbeidsområdet til kjøkkenet. Kranen er helt berøringsfri for å betjene for maksimal håndhygiene fordeler og reduserer spredningen av skadelige bakterier. En rekke høykvalitets og effektive såper, vaskemidler og desinfeksjonsmidler kan brukes med systemet. Den har den raskeste og mest pålitelige sensorteknologien som er tilgjengelig på markedet for presisjonsytelse.

Prosjektnavn : miscea KITCHEN, Designernes navn : Rob Langendijk, Kundens navn : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Sensert Kran

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.