Designmagasin
Designmagasin
Transportknutepunkt

Viforion

Transportknutepunkt Prosjektet er et transport-HUB som knytter de omkringliggende tettstedene til hjertet av det dynamiske livet på en enkel og effektiv måte som genereres ved å slå sammen forskjellige transportsystemer som jernbanestasjon, metrostasjon, nildek og busstasjon i tillegg til andre tjenester for å konvertere sted å være katalysator for den fremtidige utviklingen.

Prosjektnavn : Viforion, Designernes navn : Ahmed Khaled, Kundens navn : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Transportknutepunkt

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.