Designmagasin
Designmagasin
Kunstmuseum

The Vagrant

Kunstmuseum Arkitekturen til The New Taipei City Museum of Art, designet av Aleksandar Rudnik Milanovic som en kranfugl i reiret ved elveterrassen, kunne lett forstås på avstand, og fra alle punkter i parken ved Yingge-elven. Museumsformen var ufridd minimalistisk balansert bevegelse av kranene med atrium som fuglelunger der frisk luft og sollys kom direkte inn i museet. Med vingene som et utstillingsområde, og kranene er en restaurant med kunsttema, kunne museumsgjestene glede seg over utsikten over landskapet og byen Taipei i nærheten.

Prosjektnavn : The Vagrant , Designernes navn : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Kundens navn : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Kunstmuseum

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.