Designmagasin
Designmagasin
Tralleflaskeholder

Baretto

Tralleflaskeholder Den vanlige plastkassen som ble brukt i løpet av de siste tiårene for å transportere glassflasker, holdbar, funksjonell så vel som et forretningskommunikasjonsverktøy, gjenfødes med de samme funksjonene i en liten bar som beveger seg på hjul. En bar, en flaskeholder sammen med en liten benkeplate, alt til en enkelt gjenstand, avviselig i en uendelig skala av farger og merker, produsert i et begrenset antall stykker. Gjenbruk av merkede plastkasser gir den en vintage følelse, som samtidig er moderne. Det handler ikke bare om gjenvinning, men også omfortolkning av funksjoner.

Prosjektnavn : Baretto, Designernes navn : boattiverga studio, Kundens navn : boattiverga studio.

Baretto Tralleflaskeholder

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.