Designmagasin
Designmagasin
Robotbil

Servvan

Robotbil Det er et prosjekt med servicekjøretøy for ressursbasert økonomi, og danner et nettverk med andre kjøretøyer. Et enkelt system gjør det mulig å kommunisere med hverandre, noe som øker effektiviteten av passasjertransport, samt en økning i effektivitet på grunn av bevegelsen i vogntoget (redusering av FX-faktor, avstanden mellom kjøretøyer). Bilen har ubemannet kontroll. Kjøretøyet er symmetrisk: billig å produsere. Den har fire svingbare motorhjul, og muligheten for å reversere bevegelse: manøvrering med store dimensjoner. Boarding vis-a-vis forbedrer kommunikasjonen til passasjerer.

Prosjektnavn : Servvan, Designernes navn : Dmitry Pogorelov, Kundens navn : Techman.

Servvan Robotbil

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.