Designmagasin
Designmagasin
Frakk Som Kan Konvertible

Eco Furs

Frakk Som Kan Konvertible Pelsen som kan være 7-i-1 er inspirert av de travle karriere damene som velger unik, økologisk og funksjonell daglig garderobe. I det gamle, men igjen trendy, håndsydde skandinaviske Rya Rug-tekstilet blir tolket på en moderne måte, noe som resulterer i utstyrte ullplagg som er som pelsverk når det gjelder ytelsen. Forskjellen er i detalj og vennlighet med dyr og miljø. Gjennom årene har Eco Pelsen blitt testet i forskjellige europeiske vinterklima som har bidratt til å utvikle egenskapene til denne pelsen og de andre nyere stykkene til perfeksjon.

Prosjektnavn : Eco Furs, Designernes navn : Heli Miikkulainen-Gilbert, Kundens navn : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Frakk Som Kan Konvertible

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.