Designmagasin
Designmagasin
Øreringer Og Ring

Vivit Collection

Øreringer Og Ring Inspirert av former som finnes i naturen, skaper Vivit Collection en interessant og nysgjerrig oppfatning av de langstrakte formene og virvlende linjene. Vivitstykker består av bøyde 18 k gule gullark med svart rhodiumbelegg på de ytre ansiktene. De bladformede øreringene omgir øreflippene slik at det er naturlige bevegelser som skaper en interessant dans mellom det svarte og gullet - gjemmer og avslører det gule gullet under. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskapene til denne samlingen presenterer et fascinerende spill av lys, skygger, gjenskinn og refleksjoner.

Prosjektnavn : Vivit Collection, Designernes navn : Brazil & Murgel, Kundens navn : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Øreringer Og Ring

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.