Designmagasin
Designmagasin
Halskjede

Extravaganza

Halskjede En elegant collier inspirert av ruffer, eldgamle nakkepynt som du kan se på mange vakre malerier fra XVI og XVII århundre. Karakterisert av en moderne og moderne design, og forenkler den typiske ruffs-stilen og prøver å gjøre den moderne og moderne. En sofistikert effekt som gir elegansen til brukeren ved bruk av svarte eller hvite farger gir en rekke kombinasjoner med en moderne og ren design. Et halskjede i ett stykke, fleksibelt og lett. Et ikke-dyrebart materiale, men med en imponerende design av høy mote som gjør at denne collieren ikke bare er en juvel, men en ny kroppsornament.

Prosjektnavn : Extravaganza, Designernes navn : Dario Scapitta, Kundens navn : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Halskjede

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.