Designmagasin
Designmagasin
Showroom, Detaljhandel

Networking

Showroom, Detaljhandel Sportsmateriell som vi daglig bruker blir produsert i forskjellige deler av verden. De tilbys forbrukerne i hyllene i sportsbutikkene via et veldig komplekst markedsførings- og logistikknettverk. Hopp ett av merkene med det beste nettverket. Produksjon av samlinger fra designere i forskjellige land i Europa, produsert av produsentene i Kina som driver produksjon av overlegen kvalitet. Via markedsføringsselskap som er etablert i Tyrkia, når hele verden og forbrukere. Det andre utstillingslokalet for hopp-showroom-komplekset er også bygget på dette komplekse nettverkstemaet.

Prosjektnavn : Networking, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : JUMP/GENMAR.

Networking Showroom, Detaljhandel

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.