Designmagasin
Designmagasin
Plakater

Disease - Life is Golden

Plakater Dette prosjektet ble født ut fra ønsket om å lage noen konsepter som kan beskrive en sosial setting på en uvanlig måte og følsom seeren på en vennlig måte. Tanken bak er å ta sykdom og gjøre dem visuelt tiltalende og spennende. Sykdom er noe dårlig, men det kan sees på en annen måte.

Prosjektnavn : Disease - Life is Golden, Designernes navn : Giuliano Antonio Lo Re, Kundens navn : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Plakater

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.