Designmagasin
Designmagasin
Tannstol For Barn

ROI

Tannstol For Barn Utformingen av ROI ble laget med den hensikt å fange oppmerksomheten til sluttbrukeren for å få ham til å glemme om mulig frykten og angsten forårsaket av medisinsk undersøkelse. Denne tannlegeenheten har ikke en teknologisk funksjon på en annen måte enn de som er på markedet, men elementene som utgjør den har et nytt utseende for å engasjere seg på en positiv måte barnet til å begynne å etablere et forhold til tannlegen.

Prosjektnavn : ROI, Designernes navn : Roberta Emili, Kundens navn : Roberta Emili.

ROI Tannstol For Barn

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.