Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Schon

Lampe Lyskilder til denne unike lampen er plassert i midten av den generelle formen, slik at den lyser opp en myk og jevn lyskilde. De lyse overflatene kan skilles fra hoveddelen så enkel kroppsform med lavere deler pluss å spare energi gjennom lavt forbruk av strøm gir det en ekstra funksjon. En annen moderne funksjon i dette unike lyset er også en berørbar kropp for å slå lyset på eller av. Uttrykk fører til forskjeller i belysning og belysning av lampen er blitt designet. Det meste av lys fra lamper slik at betrakteren ikke vil dra nytte av lyset. Nydelig å leve.

Prosjektnavn : Schon, Designernes navn : Mostafa Arvand, Kundens navn : Deco Light Group Co..

Schon Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.