Designmagasin
Designmagasin
Aroma Diffuser

Magic stone

Aroma Diffuser Magic Stone er mye mer enn et husholdningsapparat, og er i stand til å skape en magisk atmosfære. Formen er inspirert av naturen og tenker på en stein, glattet av vannet i en elv. Vannelementet er symbolsk representert av bølgen som skiller den øvre fra underkroppen. Vannet er nøkkelelementet i dette produktet som gjennom ultralyd forstøver vannet og den duftende oljen, og skaper en kald damp. Bølgemotivet tjener til å skape atmosfæren gjennom LED-lyset som jevnt endrer farger. Når du stryker på dekslet aktiverer du kapasitetsknappen som kontrollerer alle funksjoner.

Prosjektnavn : Magic stone, Designernes navn : Nicola Zanetti, Kundens navn : Segnoinverso Srl.

Magic stone Aroma Diffuser

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.