Designmagasin
Designmagasin
Konsoll

Qadem Hooks

Konsoll Qadem Hooks er et kunstverk med en konsollfunksjon inspirert av naturen. Den er sammensatt av forskjellige malte grønne, gamle kroker, som ble brukt sammen med Qadem (en gammel tre-muldyrs sal bak) for å transportere hvete fra en landsby til en annen. med et glasspanel på toppen.

Prosjektnavn : Qadem Hooks, Designernes navn : May Khoury, Kundens navn : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konsoll

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.