Designmagasin
Designmagasin
Visuell Kunst

Loving Nature

Visuell Kunst Å elske naturen er et prosjekt med kunstverk som henviser til kjærlighet og respekt for naturen, til alle levende ting. På hvert maleri legger Gabriela Delgado spesiell vekt på farger og velger nøye elementer som blandes med harmoni for å oppnå en frodig, men enkel finish. Forskningen og hennes ekte forkjærlighet for design gir den en intuitiv evne til å lage livlige fargede brikker med flekkelementer som spenner fra det fantastiske til det geniale. Hennes kultur og personlige opplevelser former komposisjonene til unike visuelle fortellinger, som absolutt vil forskjønne enhver atmosfære med natur og munterhet.

Prosjektnavn : Loving Nature, Designernes navn : Gabriela Delgado, Kundens navn : GD Studio C.A.

Loving Nature Visuell Kunst

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.