Designmagasin
Designmagasin
Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm presenterer watchface apps-samling, designet for smartur med svart og hvitt 144 × 168 piksler, som Pebble og Kreyos. Her finner du 15 modeller av enkle, elegante og estetiske watchface-apper. Fordi de er laget av ren energi, er de mer som spøkelser enn ekte ting. Disse klokkene er de mest økonomiske og miljøvennlige som noen gang har eksistert.

Prosjektnavn : TTMM (after time), Designernes navn : Albert Salamon, Kundens navn : TTMM (after time).

TTMM (after time) Watchface Collection

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.