Designmagasin
Designmagasin
Konsoll

Mabrada

Konsoll En unik konsoll laget av malt tre med steinfinish, som viser frem en gammel autentisk kaffekvern som går tilbake til den ottomanske perioden. En jordansk kaffekjøler (Mabrada) ble gjengitt og skulpturert for å stå som et av bena på motsatt side av konsollen der kverna sitter, og skapte et fascinerende stykke for en foajé eller stue.

Prosjektnavn : Mabrada , Designernes navn : May Khoury, Kundens navn : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Konsoll

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.