Designmagasin
Designmagasin
Multipod

Hive

Multipod The Hive er en 315 graders åpen frontet vertikal spaltet kuppel, sammensatt av syv 45 graders Radii-segmenter. Fremover tenker i design, mens du fremdeles holder funksjonalitet og utfordrer eksisterende møbelform. Det innovative konseptet er basert på en sfære, forenklet i sin form, uansett dramatisk i nærvær. Hive vil gi visuell påvirkning i ethvert rom den opptar. Futuro-virtuos

Prosjektnavn : Hive, Designernes navn : Clive Walters, Kundens navn : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.