Designmagasin
Designmagasin
Ipad Folio

Tootsie

Ipad Folio Tootsie oppfyller behovene til moderne nomader. Den er ren, men påvirkende, beroligende analog, rive- og vannavstøtende og biologisk nedbrytbar. Tootsie etterlater et varig inntrykk på folks sinn, men ingen på miljøet. De fleste av oss lever og reiser gjennom en verden av konstant forandring - en verden som vi risikerer å miste oss selv i. Hvorfor ikke bruke papir til å lage produkter som fanger opplevelsene våre som skriblerier, flekker, telefonnumre eller sporadisk leppestiftinntrykk. Ikke i motsetning til en dagbok, skaper papernomads referansepunkter i tide for at vi skal huske hvem vi er.

Prosjektnavn : Tootsie, Designernes navn : Christoph Rochna, Kundens navn : Papernomad GmbH.

Tootsie Ipad Folio

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.