Designmagasin
Designmagasin
Velværesenter

Yoga Center

Velværesenter Yogasenteret ligger i Kuwait bys travleste distrikt, og er et forsøk på å gjenopplive kjelleretasjen i Jassim Tower. Plasseringen av prosjektet var uortodoks. Imidlertid var det et forsøk på å tjene kvinner både innenfor byens grenser og fra de omkringliggende boligområdene. Resepsjonsområdet i sentrum låses sammen med både skap og kontorområde, noe som gir mulighet for jevn flyt av medlemmer. Locker-området er deretter på linje med benvaskområdet som signaliserer den 'skofrie sonen'. Fra da av er korridoren og lesesalen som fører til de tre yogarommene.

Prosjektnavn : Yoga Center , Designernes navn : Rashed Alfoudari, Kundens navn : The Yoga Center .

Yoga Center  Velværesenter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.